O nama

Apartrmani Onyx Luxury

Nije slučajnost što se naši apartmani zovu baš Onyx: kako postoji vjerovanje da ovaj elegantni i vjerovatno najvrijedniji od svih poludragih kamenja vraća životnu energiju i optimizam, tako smo i mi koncipirali naše usluge da svaki trenutak proveden kod nas bude pravo uživanje.

Onyx apartmani su prostrani, luksuzno opremljeni sa posebno dizajniranim namještajem. U ponudi imamo apartmane za dvoje, za četvoro i za petoro gostiju koji omogućavaju potpunu intimu. Svaki od njih je klimatizovan, sa besplatnim wifi -om i ostalim pogodnostima koje pružaju maksimalan komfor.

Objekat se nalazi u mirnom dijelu grada, a cjelokupnom ambijentu posebanu draž daju stabla maslina kojima je okružen. U njegovoj neposrednoj blizini je i Velika plaža, najlepša pješčana plaža u Crnoj Gori, za čiji se pjesak vjeruje da ima ljekovita svojstva. Bez obzira da li je to istina ili ne, boravak u našim apartmanima u kombinaciji sa posjetama ovoj plaži omogućava potpuno opuštanje i prepuštanje svim benefitima kvalitetnog odmora.


Objekat sadrži besplatan parking i neograničeno uživanje u otvorenom bazenu. Naše osoblje je ljubazno i posvećeno tome da vrijeme koje provedete kod nas, zaista bude vrijeme koje ćete pamtiti.


Ovo mjesto je idealno za romantic escape, ali i odmor sa prijateljima i porodicom, jer posjedujemo sve što je potrebno da ponovo napunite baterije i sa sobom ponesete lijepe uspomene.

onyxluxury2021@gmail.com | +382 69 888 005

© All Copyrights 2021 by Infinity marketing