Mirëseardhje


Onyx Luxury

Mirëseardhje


Onyx Luxury

Mirëseardhje


Onyx Luxury

tail

Një sinonim për konform në nivelin më të lartë

Mirësevini në Onyx Luxury

Apartamentet Onyx janë të bollshme, të pajisura me luksoze me mobilje të dizajnuara posaçërisht. Ne ofrojmë apartamente për dy, katër dhe pesë mysafirë që ofrojnë intimitet të plotë. Secili është me ajër të kondicionuar, me WiFi falas dhe komoditete të tjera që ofrojnë rehati maksimale.

Onyx Luxury – llojet e apartamenteve:

Apartament 101

Apartament 103

Apartament 201

Apartament 202

Apartament 203

Apartament 301

Apartament 302

Apartament 303

Apartament 401

Apartament 402

Apartament 403

Apartament 501

Apartament 502

Apartament 503

thin

Galeri

Onyx Luxury

Në apartamentet luksoze Onyx, të ftuarit tanë gjithmonë do të vërejnë dashuri në çdo hap dhe në çdo detaj që nxjerr luks. Shikoni historinë tonë të fotove.

onyxluxury2021@gmail.com | +382 69 888 005

© All Copyrights 2021 by Infinity marketing